SAK:n tarjoamat lisäedut

Alennukset ja etuyritykset

Ammattiliitot ovat sopineet useiden eri yritysten kanssa tuntuvista eduista jäsenilleen, mm. alennuksista hotellimaksuista, risteilyistä, bensasta sekä matka- ja muista vakuutuksista ja erilaisista pankkieduista. Jäsenedut vaihtelevat liitoittain ja ne löytyvät kunkin liiton omasta nettipalvelusta.

Yhteiset jäsenedut

Ammattiliittojen omien jäsenetujen lisäksi SAK:laisilla liitoilla on myös kaikille yhteisiä jäsenetuja.

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Käytössä on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja Pietarissa Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voi tehdä nettilinkin kautta. Näytä jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Nordic Choice Hotels

SAK:n jäsenliittojen jäsenet saavat Nordic Choice Hotels -ketjun hotelleista 15 % alennuksen päivän hinnoista. Tarjous on voimassa kaikissa huoneluokissa ympäri vuoden, kun majoituspäivä on perjantai, lauantai tai sunnuntai.

Tee varaus tämän linkin kautta. Majoitus maksetaan hotelliin saavuttaessa. Varaukset voi perua ilman kuluja klo 16 saakka saapumispäivänä. WiFi ja aamiainen sisältyvät huonehintaan.

GreenStar-hotellit

GreenStar-hotelit tarjoavat kiinteähintaisen edullisen majoituksen SAK:n jäsenliittojen jäsenille Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa ja Vaasassa. Varaukset osoitteesta www.greenstar.fi varauskoodilla SAK. Varaudu näyttämään liiton jäsenkorttisi vastaanotossa.

Eckerö Line

Eckerö Line antaa jäsenalennuksia vähintään kymmenen hengen ryhmille risteily- ja reittilipuista Tallinnaan. Lisäksi yhtiö tarjoaa edullisia kokousristeily- ja hotellikokouspaketteja. Tarkemmat tiedot ja varausohjeet löytyvät osoitteesta www.eckeroline.fi/sak.

Eckerö Linen etuhinnat koskevat SAK:n ja sen jäsenliittojen jäseniä, henkilökuntaa ja samalla varauksella mukana olevat matkustajia. Ryhmämatkaa varatessasi sinun on ilmoitettava U-asiakastunnus, jonka saat omasta liitostasi. Varaudu myös esittämään jäsenkorttisi lippujen lunastuksen yhteydessä.

TallinkSilja

TallinkSilja tarjoaa SAK:laisten liittojen jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi. Liittymistä varten tarvitset liiton asiakasnumeron, jonka saat omasta ammattiliitostasi.