Jäsenelle

JHL-yhdistyksesi kautta voit osallistua erilaisiin tapahtumiin, vaikuttaa liiton toimintaan ja siihen, miten asioita omalla työpaikallasi hoidetaan. Osallistua voit yhdistyksen jäsenenä tai hakeutumalla johonkin yhdistyksen toimihenkilötehtävään. 

Salon Rikalassa esitetään “Kyllä isä osaa” ja meille on varattuna 50 paikkaa esitykseen sunnuntaille 18.6. klo 15. Jäsenhinta on 10€ sekä avecille hintaan 20€ (hinta sisältää lipun esitykseen, bussikuljetuksen sekä väliaikatarjoilun). Lippujen viimeinen varaus ja maksupäivä on 23.5. Liput maksetaan yhdistyksen tilille FI66 8000 1401 1944 52, viestikenttään kirjaa “Kesäteatteri ja oma nimesi”. Saloon on tarjolla bussikuljetus. Lähtö Turun linja-autoasemalta tilausajolaituri 10 klo 13.30. Paimion Nesteen pikavuoropysäkki klo 13.50. Väliaika tarjoilussa valittavana on kahvi tai tee ja suolainen piirakka tai kakkupala Ilmoittautumiset info@jhl824.fi. Mainitse viestissä: jäsen/avec nimineen tuletko bussikyytiin ja kumpi pysäkki haluanne väliaikatarjoilu sekä mahdolliset allergiat

Järjestötoimintaan voivat osallistua kaikki JHL:n jäsenet ja osallistumistapoja on useita. Osallistumalla yhdistysten kokouksiin voi vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja sen toimintaa koskeviin päätöksiin. Järjestötoiminta on kuitenkin paljon muutakin kuin kokoustamista, se on yhdessä tekemistä ja toimimista.

Yhdistyksissä on tarjolla monenlaisia tehtäviä puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi. Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta ei tarvitse olla, JHL -opistolla koulutetaan tehtäviin. Lisäksi yhdistysten aktiivit ja aluetoimistojen henkilökunta auttavat tarvittaessa.

Yhdistyksen toimintaa johtaa hallitus, joka valitaan parittomina vuosina yhdistyksen syyskokouksessa.

Haluamme järjestää toimintaa, jolla on merkitystä jäsenillemme. Klikkaa kyselyymme!